Telefoon icon   BEL VOOR EEN AFSPRAAK: 020- 470 42 92

  • Nederlands
  • English

Kalknagel lasertherapie

Wil jij ook pijnloos van je kalknagel af? Dat kan... met onze nieuwste laser behandelingen!

Kalknagels zijn een infectie aan de teennagel en aan het nagelbed door een schimmel.

Het grootste nadeel van een kalknagel is dat deze nooit uit zichzelf geneest. De schimmel "knabbelt" sneller aan de nagel dan deze kan groeien.
Vanaf het moment dat de eerste tekenen zichtbaar zijn, wordt het geleidelijk aan alsmaar erger. En in veel gevallen spreidt de schimmel zich uit naar de andere teennagels, via schoenen, sokken en zelfs naar andere personen, via bed, badkamer, zwembad, sauna en sportgelegenheden.
De nagel wordt door de schimmel aangetast en gaat er dan kalkvormig, geribbeld en vaak korrelig en verkleurd uitzien.

U kunt naar de huisarts gaan, maar de medicijnen die daarvoor worden verstrekt zijn in de meeste gevalen niet effectief. De pillen die worden voorgeschreven werken 30-34% en zijn slecht voor de lever. Uit internationaal onderzoek is gebleken dat het resultaat van de laserbehandeling zeer succesvol is.

De behandeling is pijnloos en effectief. Wij behandelen 1-10 nagels, 2-5 nagels, één voet, of een enkele nagel.
Afhankelijk van de ernst van de besmetting zijn er 2 á 3 sessie nodig. Voor een optimaal resultaat kan de behaneling gecombineerd worden met nagel-verbeterde  producten voor thuis. Een herbesmetting tijdens of na de kuur is natuurlijk erg vervelend. Als je aan de behandeling begint, worden er preventieve en beschermende maatregelen uitgelegd.
Een behandeling in een heel vroeg stadium is dus cruciaal, maar natuurlijk zijn ook sterk aangetaste nagels vanaf nu met deze nieuwe lasertechniek te behandelen.

Maak meteen een afspraak!  Telefoonnummer 020-470 42 92

Onbepaald